OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748530
Menu
79494
Vertical Image Area
2808532

Horizontal Image Area
85227

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας !

Η Earn Smart Money Team δημιουργήθηκε με σκοπό την παραγωγή κέρδους από το internet, με part time απασχόληση, έτσι ώστε όλα τα μέλη της ομάδας μας να κερδίζουν σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και δουλεύοντας από τους υπολογιστές τους.  

​Το 2014 ανακαλύψαμε την "Our Global Idea" (OGI), μια επιχείρηση λογισμικού με έδρα τις ΗΠΑ, που είναι απόλυτα συμβατή με τον τρόπο που επιλέξαμε να λειτουργούμε, μέσα από το internet και τους υπολογιστές μας !

 

Κορωνίδα των προγραμμάτων της OGI, είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που ενώνει επιχειρήσεις και καταναλωτές, παρέχοντας όφελος και στους δύο. ​Στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες, η OGI διαθέτει εργαλεία διαφημιστικής προβολής κι εργαλεία συλλογής & διαχείρισης πελατολογίου, ενώ στους καταναλωτές προσφέρει μια εφαρμογή, με την οποία αποκτούν πρόσβαση σε εκπτώσεις και προσφορές, σε εκατοντάδες χιλιάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις κι εκατομμύρια κωδικούς προιόντων και υπηρεσιών !

Η OGI όμως δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό ... Πέρα από τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία και τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε απλό άνθρωπο να παράγει εισόδημα από τον υπολογιστή του. Το εισόδημα παρέχεται υπό μορφή προμηθειών, όταν χρήστες των προιόντων της OGI, προωθούν τα προγράμματά της (software) σε νέους καταναλωτές, με τη μέθοδο του Affiliate Marketing.

 

 

Horizontal Image Area
85228


Η
Our Global Idea
για τις Επιχειρήσεις  
Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας
Κερδίστε πελάτες από το internet !

Κατασκευάζουμε για εσάς δυναμικά website, με δυνατότητα αλλαγής του περιεχομένου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται προγραμματιστής ή ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Θέλετε στη σελίδα σας να προσθέσουμε και E-Shop ? Απεριόριστοι κωδικοί στη φθηνότερη τιμή της αγοράς. 

Μελετάμε και σχεδιάζουμε από κοινού την κάθε λεπτομέρεια, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαιτήσεις και θέτοντας τις σωστές βάσεις για τη δημιουργία ενός άψογου και εξατομικευμένου αποτελέσματος !

Θέλετε το δικό σας Mobile App ? Μια έξυπνη εφαρμογή, για έξυπνες αναζητήσεις, στα έξυπνα κινητά των πελατών σας. Η παρουσία της επιχείρησής σας στο mobile web, επιβάλει τη δημιουργία ενός στυλάτου application, που θα εξυπηρετεί τον πελάτη - επισκέπτη με ασφάλεια, λειτουργικότητα κι αξιοπιστία !

Τα εργαλεία συλλογής & διαχείρισης πελατολογίου και το Email Marketing είναι στις προτεραιότητες σας ? Έχουμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο σύστημα marketing, για να συλλέγετε και να επεξεργάζεστε στοιχεία πελατών ή υποψηφίων πελατών, να δημιουργείτε αγωγούς πωλήσεων και να εκτελείτε εποικοδομιτικά email marketing, αυτοματοποιημένα με (autoresponder) ή με μαζικές αποστολές (newsletter) !
Μήπως ψάχνετε ακόμη πιο εξειδικευμένα εργαλεία ? Διαθέτουμε Webinar room για online επαγγελματικές παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις και τηλεδιασκέψεις, με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας κι άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου. Live Chat για να μετατρέπετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες, βοηθώντας τους στην πλοήγηση. Ηλεκτρονική γραμματεία για να τους παρέχετε δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους online, 24/7 !

Τέλος, ένα μοναδικό προνόμιο για εσάς. Δωρεάν προβολή σε στοχευμένο κοινό χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών, χωρίς να απαιτείται προμήθεια επί του τζίρου σας, δίνοντας απλά στα μέλη μας, μόνιμες εκπτώσεις, προσφορές και deals !

Horizontal Image Area
85247

​Η Our Global Idea για τους Καταναλωτές
Κατεβάστε την εφαρμογή της OGI κι ​εξοικονομήστε εκατοντάδες ευρώ κάθε μήνα από τις αγορές σας !

​Κερδίστε καθημερινά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, μόνιμες, σταθερές, υψηλές, αληθινές & συμφέρουσες εκπτώσεις - προσφορές και deals, από χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενταχθείτε στο Club, ψωνίστε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και σαν αντάλλαγμα θα λάβετε VIP εξυπηρέτηση, χαμηλές εκπτωτικές τιμές, προσφορές και δωρεάν προιόντα !
Ψωνίστε με  έκπτωση 4% - 18% σε όλες σχεδόν τις ελληνικές αλυσίδες Super Market, πέρα από τις όποιες εκπτώσεις και προσφορές υπάρχουν για το γενικό κατανωλωτικό κοινό !​​

Μιλήστε ελεύθερα με όλους, με μόνιμη και σταθερή έκπτωση 45% - 60% στο πάγιο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. 
Εξοικονομήστε 21% - 27% από τον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας, συνεργαζόμενοι με ιδιώτες παρόχους, που προσφέρουν μειωμένες χρεώσεις και απαιτούν μηδενική εγγύηση !
​Ταξιδέψτε με  τιμές ταξιδιωτικού πράκτορα σε 400.000 ξενοδοχειακές μονάδες παγκοσμίως κι εξασφαλίστε απίστευτα χαμηλές τιμές σε εβδομάδες διακοπών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρουαζιέρες κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας !

Ασφαλιστείτε με εγγύηση χαμηλότερης τιμής στο ασφάλιστρο του αυτοκινήτου κι επωφεληθείτε από τεράστιες εκπτώσεις μέχρι και 80% στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Εξασφαλίστε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές, σε ασφάλειες ζωής, υγείας κλπ !

​Συνδιαμορφώστε τη λέσχη, συστήνοντας αξιόλογες επιχειρήσεις της περιοχής σας, από τις οποίες επιθυμείτε να ψωνίζετε με έκπτωση, αν αυτές δεν συμμετέχουν ήδη στο πρόγραμμα !

Horizontal Image Area
85248

Ξεκινήστε τη Δική σας Our Global Idea Επιχείρηση
Αποκτήστε το franchise της OGI & δημιουργήστε την online επιχείρηση των ονείρων σας !

Το κύριο πρόγραμμα της OGI ​ και κατ' επέκταση της δικής σας επιχείρησης σας, είναι οι εκπτώσεις. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν πληρώνουν για τις αγορές τους τιμή χαμηλότερη από την κανονική. Αυτό προσφέρει η OGI,  χωρίς να τους ζητά να αλλάξουν τις αγοραστικές τους συνήθειες !

Το επιχειρηματικό μοντέλο έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Franchise, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του. Ξεκινάτε τη δική σας online επιχείρηση, με εξαιρετικά προιόντα, σύστημα κι εκπαίδευση, αλλά με ασήμαντο κόστος εκκίνησης και με λειτουργικά έξοδα σχεδόν ανύπαρκτα !  ​

Η ιδέα είναι συμβατή κι ευθυγραμμισμένη με τις σημερινές τάσεις της αγοράς αξιοποιώντας στο μέγιστο τη δυναμική του Internet. Δεν απαιτείται προαγορά προιόντων, στοκ, αποθήκες, μεταφορικά, βιτρίνες, δεν υπάρχουν μισθοδοσίες, δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί ανάπτυξης !

Όλες οι διαδικασίες αναλαμβάνονται από την εταιρεία.  Ανάπτυξη λογισμικού, τιμολογήσεις, server, αποδείξεις, συστήματα πληρωμών, ασφάλεια κλπ απελευθερώνοντας τους ανεξάρτητους συνεργάτες από χρονοβόρες διαδικασίες κι επικεντρώνοντας τους αποκλειστικά στη δημιουργία τζίρου  !

Τα προϊόντα είναι συνδρομητικά κι οι αμοιβές πολυεπίπεδες. Έτσι προκύπτουν πολλαπλές προμήθειες σε κάθε πώληση κι εκθετικές αμοιβές για τη δημιουργία ηλεκτρονικών δικτύων κατανάλωσης. Το εισόδημα είναι άμεσο και σταθερό κι η παραγωγή κάθε μήνα προστίθεται σε αυτήν του προηγούμενου !

Οι προμήθειες επί των πωλήσεων είναι τεράστιες, της τάξης του 80% έως 90%. Αυτό σημαίνει ότι συγκεκριμένο οικονομικό αποτέλεσμα, αμείβεται απείρως καλύτερα, σε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραδοσιακής επιχείρησης !


Η OGI μόλις ξεκίνησε κι είμαστε πολύ τυχεροί που ανακαλύψαμε νωρίς αυτή την πανέξυπνη επιχειρηματική ιδέα κι έχουμε την ευκαιρία, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τη διαδώσουν, σε όλοκληρο τον κόσμο !

Main Description
85249

Οι επιχειρήσεις αποκτούν ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ σε ποιοτικό στοχευμένο κοινό
Οι καταναλωτές κερδίζουν αληθινές & συμφέρουσες 
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα ΠΑΝΤΑ
​Οι συνεργάτες απολαμβάνουν μια απίστευτη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 

Vertical Image Area
85240

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με στοχευμένη πελατεία Χιλιάδες επιχειρήσεις πέτυχαν με την OGI !

Αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του καταναλωτικού δικτύου της OGI !

Στην OGI οι επιχειρήσεις αποκτούν πελάτες κι οι πελάτες εκπτώσεις. Και οι συστάσεις δημιουργούν υπεραξίες που σας αποφέρουν τεράστια κέρδη !

 

Main Description
85424

Στείλτε μας μήνυμα στον FB messanger 
πατώντας τα παρακάτω εικονίδια για να σας απαντήσουμε 
δίνοντάς σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την OGI 
και πως μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς 
είτε σαν καταναλωτής ή σαν ανεξάρτητος επιχειρηματίας.

Footer
79500