OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748530
Menu
79494
Banner
85311
Horizontal Image Area
85312

Κατασκευάζουμε για εσάς δυναμικά website, με δυνατότητα αλλαγής του περιεχομένου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται προγραμματιστής ή ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Η πολυσέλιδη δομή τους, με απεριόριστο αριθμό σελίδων & υποσελίδων, ανάλογα με το περιεχόμενο και τις ανάγκες σας, δίνει ένα όμορφο αλλά και πλήρως λειτουργικό αποτέλεσμα!

Η δυνατότητα εισαγωγής κειμένων, banner, video, φωτογραφιών, αρχείων, συνδέσμων, χαρτών και φορμών επικοινωνίας, χωρίς σχεδόν κανένα περιορισμό, καθώς και το Responsive Designγια άριστη προσαρμογή του περιεχομένου και τέλεια εμπειρία προβολής σε όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone κλπ), δίνει υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα !

 

Horizontal Image Area
85313

Πλήρως λειτουργικά E-Shop με απεριόριστο αριθμό κωδικών, στην φθηνότερη τιμή της αγοράς. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος συντελεί στην προβολή της εταιρίας σας στην online κοινότητα, δημιουργεί ένα ισχυρό όνομα και συμβάλει στην απόκτηση νέων πελατών, καταργώντας τα στενά όρια λειτουργίας μιας επιχείρησης. Κύριο μέλημά μας είναι κάθε E-Shop, να είναι εύχρηστο, λειτουργικό και ξεχωριστό. Στόχος μας πάντα, εσείς αλλά και το αγοραστικό σας κοινό να είναι εξίσου ευχαριστημένοι.  Μελετάμε και σχεδιάζουμε από κοινού την κάθε λεπτομέρεια, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις απαιτήσεις και θέτοντας τις σωστές βάσεις για τη δημιουργία ενός άψογου και εξατομικευμένου αποτελέσματος !

Horizontal Image Area
85314

Θα περάσετε στην mobile εποχή ? Χρειάζεστε τη δική σας mobile εφαρμογή. Η εξέλιξη και η αποκλειστική σχεδόν χρήση των έξυπνων τηλεφώνων (smartphones), έχει προχωρήσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη για πληροφορία στις συσκευές αυτές είναι πλέον επιτακτική, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές (application) να πληθαίνουν και να εξελίσονται συνεχώς. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές κι εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptop και desktop παρέχοντας αυξημένη φορητότητα, αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης. Η παρουσία μιας επιχείρησης στο mobile web, επιβάλει τη δημιουργία ενός στυλάτου mobile application, που θα εξυπηρετεί τον πελάτη - επισκέπτη με ασφάλεια, λειτουργικότητα κι αξιοπιστία !

Horizontal Image Area
85315

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε email marketing ? ​Απαιτούνται  εργαλεία συλλογής & διαχείρισης πελατολογίου κι ένα αξιόπιστο  προγράμματα αποστολής email  (autoresponder) !

Η OGI έφτιαξε για εσάς, ένα ολοκληρωμένο σύστημα marketing (OGI Marketing System - OMS). Χρησιμοποιώντας το OMS μόνο του ή σε συνδυασμό με τα Social Media και τη διαφήμιση στην Google, μπορείτε να συλλέγετε στοιχεία πελατών ή υποψηφίων πελατών, να  δημιουργείτε αγωγούς πωλήσεων και να πολλαπλασιάζετε τις πωλήσεις σας, εκτελώντας εποικοδομιτικά email marketing, αυτοματοποιημένα με (autoresponder) ή με μαζικές αποστολές (newsletter) !

Main Description
85316

Ψάχνετε ακόμη πιο εξειδικευμένα εργαλεία ? 
Διαθέτουμε Webinar Room για ζωντανές online συναντήσεις, επαγγελματικές παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις και τηλεδιασκέψεις, με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας κι άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου ! 
Αντίστοιχα αυτοματοποιημένα δωμάτια (Automated Webinar), στα οποία "παίζουν" μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις, που φαίνονται όμως ζωντανές !
Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας που λειτουργεί με ραντεβού, οι πελάτες σας θα λατρέψουν την ηλεκτρονική μας γραμματεία (my appointments), με την οποία θα κλείνουν ραντεβού μαζί σας online, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους ! 

Vertical Image Area
85317

OGI Webinar

My Appointments

My Automated Webinar

Main Description
85318

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες ικανοποίησης πελατών, η βοήθεια στην πλοήγηση ενός E-Shop αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες αγοράς. Μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες, αποκτώντας το Live Chat της OGI !
Θέλετε οι πελάτες σας να προτείνουν την επιχείρηση σας και σε άλλους καταναλωτές ? Δώστε τους εργαλεία και κίνητρο για να το κάνουν. Το Viral Marketing στα Social Media είναι πια η ζωή μας. Συνδυάστε το με το Valid Polls κι αυξήστε το πελατολόγιο και τους τζίρους σας !
​Αν είστε άνθρωπος των άμεσων πωλήσεων, ο online προπονητής μας θα σας ενθουσιάσει. Τροφοδοτήστε τον με στοιχεία και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, μέσα από προγράμματα ημερήσιας, εβδομαδιαίας και μηνιαίας στοχοθέτησης ! 

Vertical Image Area
85320

OGI Live Chat

Valid Polls

My Online Coach

Main Description
85321

Τέλος, αν αποφασίσετε να εντάξετε την επιχείρηση σας στην VIP εκπτωτική λέσχη "OGI Discounts", έχουμε τη δυνατότητα να σας προβάλουμε σε στοχευμένο πελατολόγιο χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών !
Η "OGI Discounts" είναι ένα κλειστό club καταναλωτών, μια εκπτωτική λέσχη, τα μέλη της οποίας απολαμβάνουν 24 ώρες το 24ώρο, 7 μέρες τη βδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, μόνιμες προσφορές κι εκπτώσεις από 700.000 μικρομεσαίες συμβεβλημένες επιχειρήσεις, σε ολόκληρο τον κόσμο ! 
​Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για να προσελκύσουν νέους πελάτες προσφέρουν εκπτώσεις, προσφορές και δωρεάν προιόντα στα μέλη. Τα μέλη από τη μεριά τους, στρέφουν την αγοραστική τους δύναμη στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, ψωνίζουν από αυτές, γιατί τους συμφέρει και διαφημίζουν την όλη διαδικασία στο internet, προσελκύοντας όλο και περισσότερους καταναλωτές στο club !
 
 

            

 

Ότι κι αν επιλέξετε, θα δουλέψουμε μαζί σας με πάθος κι επαγγελματισμό, για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας πάντα τους δικούς σας επιχειρηματικούς στόχους. Η άριστη λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική, η ευχρηστία, η ασφάλεια κι η αξιοπιστία, αποτελούν για εμάς τις πρώτες μας προτεραιότητες. Η εκπαίδευσή σας στο χειρισμό των ηλεκτρονικών εργαλείων, είναι επίσης κάτι στο οποίο θα επενδύσουμε χρόνο και προσπάθεια. Κι όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με διαφορά. Έχουμε τις λύσεις, εμπιστευτείτε μας !


 

Δείτε επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν τα εργαλεία
της OGI και την δουλειά των συνεργατών μας !

Vertical Image Area
85322

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ

Vertical Image Area
85324

PARKING

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΕΡΙΚΑ

ALL DAY BAR

Vertical Image Area
85331

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

PIZZA - CREPA

ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ

Vertical Image Area
85332

ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ

ΚΤΕΟ

ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΕΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Vertical Image Area
85333

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Vertical Image Area
85339

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

MINI MARKET

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ - ΜΠΑΝΙΟ

Main Description
85323

Συνεργαζόμενοι με την Earn Smart Money και την Our Global Idea
οι επιχειρήσεις αποκτούν εργαλεία επαγγελματικής προβολής στο διαδίκτυο
κι ενδεχομένως προβολή σε ποιοτικό στοχευμένο κοινό !

Στείλτε μας μήνυμα στον FB messanger
πατώντας τα παρακάτω εικονίδια για να σας απαντήσουμε
δίνοντάς σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την OGI
και πως μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς
είτε σαν καταναλωτής ή σαν ανεξάρτητος επιχειρηματίας.

Footer
79500